Innovationer på webben

VÅRDKATALOGEN

- Av vårdpersonalen själva

Det finns en uppsjö av innovationer framtagna av vårdpersonalen själva. För att underlätta sitt eget arbete. Eller för att göra det bättre för patienten. Ofta både och. För att sprida dessa innovationer till andra som också skulle ha nytta av dem, vill vi nu samla dem på ett och samma ställe. Så föddes idén med Vårdkatalogen. Hela vårdsverige ska på ett och samma ställe hitta alla nya produkter, tjänster och hjälpmedel. På två språk, svenska och engelska.

 

Innovationsslussar, testbäddar, uppfinnare, hjälpmedelstillverkare

Marknadsplatsen Vårdkatalogen visar era innovationer i bild, text och film.

 

Idéstadiet? Eller färdig produkt?

Om du vill sälja din tjänst eller produkt, visa en idé eller kanske söka tillverkare/återförsäljare/finansiärer, då ska du synas i Vårdkatalogen!

 

Koncept

Konceptet är enkelt. Vi bestämmer tillsammans lämplig presentation. Har du egen webbplats länkar vi också till den.

 

Kostnad

Årskostnaden är 600 kr. plus moms. Inget krångel med uppsägningstvång. Vi frågar inför varje ny period.

 

Ge din idé en chans!

Ring mig gärna för mer information. 070-662 91 85 eller
054-52 42 05. Även kvällstid.

 

NYASAKER

Vad är NyaSaker.se?

På NyaSaker.se har du som innovatör en egen annonsplats. Du själv och din produkt presenteras i två steg och med länk till din egen webbplats där du själv säljer din vara. Du betalar alltså inte någon provision till Nyasaker.se. Låg kostnad, 600 kronor plus moms för ett årsabonnemang. Då ingår marknadsföring i form av reklam på Nya

Sakers Facebook- och YouTubekonton samt pressmeddelanden till tidningar.

 

Varför en marknadsplats som nyasaker.se?

Konkurrensen om kunderna blir allt tuffare. En gemensam marknadsplats skapar större besökssiffror än egen webbplats med en eller ett fåtal produkter. Och marknadsföringen blir billigare om vi är fler. Därför: marknadsplatsen NyaSaker.se

 

Hur fungerar konceptet?

Mycket lätt att förstå. Ta dig fem minuter och klicka dig runt här på webbplatser, och fliken ”regelverk”. Eller ring mig. Längst ner finns också ikoner som leder till NyaSakers konton på facebook och YouTube.

 

Fördelar med att delta!

  • NyaSaker fungerar som innovatörernas skyltfönster. 365 dagar per år. Jämför: hur stor tidningsannons får du för 800 kronor? En väldigt liten. Och bara en dag.
  • Besökarna är ju inte bara privatpersoner, utan också återförsäljare och inköpare. Även utanför Sverige, eftersom NyaSaker har både svensk och engelsk version.
  • Gemensam marknadsföring blir mer kostnadseffektiv.

 

Jag jobbar utan kostnad fram en presentation som du godkänner.

 

Klart att du ska vara med!

NyaSaker | Dan Larsson | info@nyasaker.se | 070-662 91 85