Green room

Här kan du söka finansiärer, delägare, återförsäljare och samarbetspartners. Kanske söker du information om rättigheter, patent eller andra specifika saker. Kontakta oss så publicerar vi detta här.

Återförsäljare sökes

BendRe® söker återförsäljare i Norden som vill vara med på en spännande resa. Arbetar ni inom detaljhandeln eller hjälpmedel, är ni varmt välkomna att kontakta Gunnar på rgk.konsult@gmail.com. Produkten är grundligt utprovad och har blivit mycket populär hos våra testpersoner. 
BendRe@ finns färdig för utleverans i två varianter; dels som Skohornshållare med kardborre och monteringsanvisning och dels som Diskborsthållare med en enkel instruktion.

Unikt erbjudande till Svenska innovatörer 

Industridesigner Bengt Arvidsson har hjälpt många visualisera sina idéer under fyrtio år. 
– Jag har designat ett otal mängd produkter, bland annat på Husqvarna designavdelning under 14 år. Jag har också via ALMI fått många uppdrag och hjälpt uppfinnare att förverkliga sina idéer, berättar Bengt.

Bengts styrka som designer är att göra idéskisser och presentationsbilder för att tydligt visa produktens utseende och funktion.

Kostnadsfri hjälp
Nu erbjuder Bengt Arvidsson sina tjänster helt kostnadsfritt för NyaSakers innovatörer.
– Jag gör gärna skisser till de som önskar, kommer med materialråd och tips om tillverkningsmetoder, berättar Bengt vidare. 
Gå in på ba-design.se för att se ett axplock av projekt som Bengt varit involverad i. 

Sekretessavtal kan skrivas. 

Kontakta NyaSaker på info@nyasaker eller 070-662 91 85 för intresseanmälan.

Unik innovation till salu


Ta chansen att göra ett klipp och bli ägare till innovationen Duschstrumpan!


På grund av sjukdom är nu duschstrumpan till salu.

Den säljs i hela Sverige och har nu även hittat till Finland. Duschstrumpan säljs via www.alanen.se och via två återförsäljare i Sverige. Försäljning sker i dagsläget främst till kommuner, vårdföretag och privata aktörer. Upphandlingsavtal finns.

Du som ny ägare på duschstrumpan tar över mönsterskyddet och du får förvalta all försäljning på egen hand och eventuellt via återförsäljare. Den befintliga kundlistan följer med samt en hel del foton för marknadsföring om så önskas. Min erfarenhet och kunskap delar jag med mig av till dig. Den som jag anlitar att tillverka duschstrumpan finns i Sverige och den finns att få i alla möjliga färger.

Kontakta mig för mer information!
Anneli Alanen
annelialanen@hotmail.com
0761-12 21 84