Om oss

Dan Larsson

– Jag heter Dan Larsson och bor på Hammarö, strax utanför Karlstad. Jag är upphovsmannen till NyaSaker och driver och utvecklar denna webbplats tillsammans med Koi Produktionsbyrå. Jag har alltid varit intresserad av uppfinningar, innovationer, nya och förbättrade produkter. Teamet bakom NyaSaker har nu utvidgats. Förutom mig ingår nu även Koi Produktionsbyrå. Kristina Öijeberg, som äger och driver företaget är en erfaren Art Director med stor kunskap om webb, design och marknadsföring. Med sina två anställda, Annika som är grafisk formgivare och Håkan som är säljare, har NyaSaker nu stor möjlighet att utvecklas på ett positivt sätt. 

Vad har Dan jobbat med?
Dan har arbetat inom bank de senaste 19 åren. Fördelat på elva år på Stadshypotek och åtta år på Handelsbanken Karlstad.

Kontakt
dan@nyasaker.se
070-66 29 185
054-52 42 05

Kristina Öijeberg

– Jag heter Kristina Öijeberg och driver Koi Produktionsbyrå. Jag började min yrkesverksamma karriär inom restaurangbranschen men sadlade ganska snabbt om för att jobba med reklam. Som Art Director och grafisk formgivare brinner jag för marknadsföring. Tillsammans med mina kollegor Annika och Håkan arbetar jag i Skoghalls centrum på Hammarö.

Vad har Kristina jobbat med?
Efter universitetsstudierna arbetade Kristina tio år som Art Director på SBABs marknadsavdelning. Hon har även gått ett par kurser vid Berghs School of Art. Vid en omorganisation 2011 valde hon istället att driva sitt företag Koi Produktionsbyrå, en mindre reklambyrå.

Kontakt
kicki@nyasaker.se
0734-36 80 90

Vill du medverka med din produkt eller tjänst? Läs mer här.